[ad_1]

toogoodtogo-5484

خیلی خوبه که برم

این داستان بخشی از است فناوری برای دنیای بهتر، داستان هایی در مورد تیم های متنوع ایجاد محصولات ، برنامه ها و خدمات برای بهبود زندگی و جامعه ما.

در ایالات متحده ، حداکثر 40٪ از کل مواد غذایی – که بیشتر از آنها کاملاً مناسب است – به جای بشقاب یا سطل کمپوست کسی در محل دفن زباله قرار می گیرد. یک برنامه کاربردی با نزدیک به 22 میلیون کاربر در سراسر اروپا موفق شده است روزانه 100000 وعده غذایی را از سوپرمارکت ها و رستوران ها صرفه جویی کند ، در حالی که مواد غذایی را با تخفیف میلیون ها نفر فراهم می کند ، میزان هدر رفت مواد غذایی در هر کشور را به طور اساسی کاهش می دهد. اما آیا او می تواند در ایالات متحده کار کند؟

این برنامه – به نام Too Good To Go – در سال 2016 در کپنهاگ راه اندازی شد. اکنون می توانید از آن در 13 کشور اروپایی از جمله انگلیس استفاده کنید. و این شرکت قصد دارد پیش بینی تاخیرهای مربوط به ویروس کرونا تا قبل از پایان سال به دو کشور سوئد و ایالات متحده گسترش یابد.

tbwdesktp

مدیر عامل شرکت مته لایک گفت: “این تلاش برای تهیه این همه غذا است که به طور معمول شانس دوم را از دست می دهد و بازاری را برای خریداران با تخفیف ایجاد می کند.”

اساسی ترین کاربرد بازار مواد غذایی مازاد است. آن را باز کنید و تمام مغازه ها ، رستوران ها و نانوایی های منطقه خود را که در آن روز غذای اضافی در دسترس هستند ، و آنچه که آنها انتظار دارند داشته باشید. می توانید از طریق برنامه ، غذا را با حدود یک سوم قیمت عادی خریداری کرده و در همان زمان فروشگاه ها و رستوران های نزدیک به روز ، آن را تحویل بگیرید.

لیككه گفت ، اگرچه ایالات متحده بیشتر از اروپا در كشورهایی كه در ناامنی غذایی به سر می برند وجود دارد ، اما آنها همچنین سهم بیشتری از پسماندهای غذایی را از رستوران ها و سوپرماركت ها می بینند. حدود 37 میلیون آمریکایی با گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند ، اما غذا در قسمت تجاری این زنجیره از بین می رود. وی افزود: “یک مشکل بزرگ وجود دارد که ما باید آن را حل کنیم.”

چگونه فناوری می تواند به جلوگیری از اتلاف غذا کمک کند

برای بررسی بیشتر این مسئله ، موارد زیر را در نظر بگیرید: طبق گفته پیت پیرسون ، مدیر ارشد تلفات و ضایعات غذایی صندوق جهانی حیات وحش ، در ایالات متحده سالانه حدود 63 میلیون تن غذا از بین می رود. حدود 80٪ این امر از مشاغل غذایی و خانه های مصرف کننده گرا حاصل می شود. پیرسون گفت: بیشتر زباله های غذایی هر ساله (حدود 75٪) به محل های دفن زباله می روند ، جایی که به یکی از بزرگترین حامل های متان برای انتشار کل گازهای گلخانه ای در ایالات متحده تبدیل می شود.

پیرسون گفت: “وضعیت زباله های غذایی در ایالات متحده ناخوشایند است.” عدم رسیدگی به آن یک مشکل زیست محیطی است – ما از منابع استفاده می کنیم و فقط برای دفع مواد غذایی رشد می کنیم ، به افراد نیازمند غذا نمی دهیم و مزایای احتمالی زباله های غذایی اجتناب ناپذیر را از طریق کمپوست سازی به حداکثر نمی رسانیم. وی گفت ، علاوه بر این ، ما در حال ایجاد مشکل دیگری از طریق انتشار گازهای گلخانه ای هستیم.

الیزابت بالکان ، مدیر برنامه ضایعات مواد غذایی در شورای حفاظت از منابع طبیعی ، گفت: چندین برنامه در ایالات متحده وجود دارد که سعی می کند ضایعات غذا را به روشی مشابه Too Good To Go محدود کند. با این حال ، بیشتر تمرکز باریک تری از نظر جغرافیایی دارند: YourLocal و goMkt در نیویورک فعالیت می کنند و Food for All در نیویورک و بوستون. آخرین تماس ، یک برنامه ایجاد شده توسط دانشجوی دانشگاه جورج واشنگتن ، با هدف اتصال دانشجویان گرسنه با غذای مانده از کالج به دانشگاه و هدف آن راه اندازی در پنج تا 10 دانشگاه در پاییز است.

پیرسون می گوید: “همه این مدل ها در سطح محلی ساخته شده اند و لازم است که در آن سطح محلی کار کنیم و این شبکه رستوران ها و خرده فروشی ها را برای عملکرد تشکیل دهیم.” “اما نتایج محلی آزمایش های خارق العاده ای برای یادگیری است.”

وی افزود: فناوری برای حل مسئله زباله های غذایی امریكا بسیار مهم است ، خصوصاً تكنولوژی كه به ما كمك می كند تلفات زنجیره تأمین و سطوح زباله و مصرف را كم كرده و به ما كمك كند راهی برای مداخله پیدا كنیم.

بالکان می گوید ، در حالی که فناوری های موجود در مدیریت موجودی و برودتی به مدت طولانی کمک کرده اند ، ایده های جدیدتری مانند برچسب های هوشمند و بهبود بسته بندی نیز نویدبخش هستند. وی افزود: “ما به انواع راه حلها در سراسر زنجیره تأمین نیاز داریم.” “ما همچنین به عنوان افراد قدرت فوق العاده ای داریم که می توانیم تغییرات را تحریک کنیم و از طریق تغییرات آسان و تدریجی در عادات خود کاهش قابل توجهی پیدا کنیم.”

عکسهای toogoodtogo

خیلی خوب است رفتن / عکس از آلیسون دنیسکو رایوم / CNET

تغییر نگرش

Lykke می گوید ، Too Good To Go 40،000 شریک دارد ، از فروشگاه های بزرگ مواد غذایی گرفته تا رستوران ها ، نانوایی ها و کافه های کوچک مستقل. برای پیوستن به این شرکت ، هزینه اداری 39 یورو (حدود 42 دلار ، 34 پوند یا 68 دلار استرالیا) در سال و هزینه وعده غذایی ناچیزی پرداخت می شود که در هزینه صرفه جویی می کند. اگر کسی از طریق برنامه غذایی غذا خریداری نکند ، رستوران رایگان است.

در حالی که کاربران از این برنامه استفاده می کنند ، Too Good To Go یک سرویس کاملاً پیچیده است: وقتی این شرکت به کشوری جدید گسترش می یابد ، تیمی متشکل از 20 تا 80 نفر را بنا به اندازه آن کشور ، برای پیدا کردن رستوران ها و مغازه ها ایجاد می کند. . لیکه می گوید ، تعداد قابل توجهی ثبت نام دهان به دهان نیز وجود دارد.

از مارس ، این برنامه به طور متوسط ​​50،000 کاربر در روز و 100،000 وعده غذایی ذخیره شده در روز گزارش می کند.

لیكك می گوید: “این واقعاً قدرتمند است كه بتوانیم این مفاهیم را پیدا كنیم كه از هر سود بهره مند می شوند.” “وقتی این ناکارآمدی ها در نحوه ساختار ما در جامعه وجود داشته باشد ، مانند اتلاف مواد غذایی ، فناوری قدرت اتصال نقاط را دارد.”

علاوه بر سرویس برنامه ، Too Good To Go همچنین برای ایجاد جنبشی علیه زباله های مواد غذایی در صنعت و سیستم های آموزشی فعالیت می کند.

لایک می گوید: “مشکل بسیار بزرگتر از تجارت رستوران است.” “تصوری که ما در مورد غذا داریم کمی غلط است و ما در تلاش هستیم احترام به غذا را به ذهن مردم برگردانیم.”

به عنوان مثال ، این شرکت با برخی از بزرگترین تولیدکنندگان مواد غذایی در اروپا کار کرده است تا برچسب تاریخ را تغییر دهد. لایک می گوید ، مردم همیشه تفاوت بین تاریخ انقضا و بهترین زمان قبل از خرما را نمی دانند ، که عامل 20٪ از کل مواد غذایی خانگی است وی افزود: “ما با آنها برنامه ریزی كردیم تا روشن كنیم كه بهترین نتیجه در واقع به این معنی است كه شما باید به آن نگاه كنید ، بوی آن را بچشید و آن را بچشید و سپس آن را محكوم كنید – هیچ خطری برای سلامتی در آن وجود ندارد”

این شرکت همچنین مواد آموزشی را برای مدارس ابتدایی از طریق دانشگاه فراهم می کند.

“ما سعی داریم مردم را وادار کنیم که در مورد معنای برچسب زدن صحبت کنند؟ چه مدت می توانم شیر بخورم؟” لیکه می گوید. “فقط جلب توجه مردم در مورد این موارد برای آموزش مواد غذایی آنها مهم است.”

پیرسون می گوید ، در حالی که دنیا با آن دست و پنجه نرم می کند ، آگاهی از مواد غذایی و مواد زائد به ویژه اکنون مهم است پاندمی ویروس کرونا.

پرسون می گوید: «اتلاف مواد غذایی چیزی است که هر یک از ما می توانیم به صورت جداگانه نسبت به آن عمل کنیم تا در طولانی مدت تأثیر زیادی بگذارد. “به سادگی با تفکیک زباله های خود برای دیدن آنچه در سطل زباله وجود دارد ، شروع کنید. اگر می توانید در خانه کمپوست کنید. بیشتر برنامه ریزی کنید. با آنچه باید استفاده شود خلاقیت بیشتری داشته باشید. در همه این موارد از جمله افزایش ماندگاری محصولات ، استفاده از مواد باقیمانده و ترجمه برچسب های گیج کننده با خرما که اغلب هیچ ارتباطی با کیفیت غذا ندارند ، به شما کمک می کنند. از همان ابتدا شروع کنید و ببینید کجا شما را می برد. ”


در حال پخش:
این را نگاه کن:

مدیر عامل شرکت Impossible Foods در مورد گوشت خوک و آینده گیاه صحبت می کند …


7:38

[ad_2]

منبع: shargh-khabar.ir