[ad_1]

درست کردن قهوه خوب آسان کار ساده ای نیست. قهوه زمینه شما باید برای مدت زمان مناسب آب گرم را بزنید. این آب همچنین باید در یک محدوده دمایی خاص باشد. فقط تعداد انگشت شماری از دستگاه های قهوه قطره ای می توانند این نوع کیمیاگری را استخراج کنند. و کسانی که این کار را نمی کنند (که اکثریت قریب به اتفاق آنها هستند) قابلمه هایی با طعم واقعاً افتضاح سرو می کنند.

ما موارد استثنایی قابل توجهی در بازار پیدا کرده ایم ، بنابراین چه بخواهید لاته ای عالی درست کنید ، چه قهوه سرد درست کنید یا دانه های قهوه را به یک فنجان عالی قهوه تازه تبدیل کنید ، لازم نیست برای تهیه بهترین قهوه ساز نعناع خرج کنید. شما من میتوانم تقریباً 500 دلار برای تقلب هزینه کنید نسبت هشت تا آنجا که می تواند زیبا باشد ، یا یک قهوه ساز تجاری قابل برنامه ریزی است. اما برای گرفتن اکسو عالی فقط 15 دلار زمان لازم است یک قسمت واحد بریزید قیف

و بین آنها فرصت های متقاعدکننده زیادی برای ایجاد یک عاشق قهوه وجود دارد. یکی برنده انتخاب سردبیر است ، Oxo Brew 8-Cup، انتخاب ما برای بهترین آبجوسازی اتوماتیک. متفاوت است آشپزخانه سیفون KitchenAidکه از تکنیک باستانی برای دستیابی به نتایج استثنایی و چشمگیر استفاده می کند. بودجه شما مهم نیست ، یک قهوه ساز در این لیست وجود دارد که کاملاً متناسب با نیاز قطره ای شماست و بهترین قهوه ساز برای شما خواهد بود. ما به طور دوره ای لیستی از محصولات جدید را که آزمایش می کنیم به روز می کنیم. ما قول می دهیم که دیگر هرگز نیازی به نوشیدن قهوه از غلافها یا قهوه جوش باستانی نخواهید داشت.

برایان بنت / CNET

دستگاه قهوه 8 فنجان Oxo Brew قهوه دارای درجه SCAA Golden Cup را ارائه می دهد ، که طعم آن به همان خوبی علاقه مند قبلی ، متخصص Bonavita است ، اما کارخانه آبجو جدید Oxo با دقت بیشتری طراحی شده است. این دستگاه قطره ای به همراه یک سبد فیلتر مخصوص با یک لیوان فیلتر موج Kalita Wave نیز موجود است. Oxo Brew جمع و جور ، شیک و همچنین قوی است ، به علاوه با یک ترموکاس ارائه می شود که قطره ای نمی ریزد و نمی ریزد. بررسی ما در مورد دستگاه قهوه ساز Oxo 8 Cup را بخوانید.

کسانی که با عجله به دنبال مقدار زیادی قهوه هستند ، چرخه آماده سازی سریع این قهوه ساز را دوست دارند. دستگاه قهوه قطره ای Bunn Velocity Brew BT با کوزه انتهایی صفحات استیل ضد زنگ خود ، یک قهوه جوی بزرگ Joe را با سرعتی حیرت انگیز موج می زند. فقط در مدت 3 دقیقه و 33 ثانیه ، قهوه ساز می تواند دسته کامل قطره قطره ای خوشمزه را تحویل دهد. بررسی ما از Bunn Velocity Brew BT را بخوانید.

تایلر لیسنبی / CNET

یافتن قهوه ساز دشوار است که بتواند ترکیب منحصر به فرد عینک و کیفیت KitchenAid Siphon Brewer را شکست دهد. قهوه را با قهوه ای معطر و غنی ، عمیق و اغوا کننده کاملاً قهوه درست می کند. روند برداشت وی ، بر اساس فشار بخار و مکش خلاuum ، تماشای آن نیز مسحورکننده است. به فیلتر کاغذی نیازی نیست ، زیرا Siphon Brewer با یک فیلتر فولاد ضد زنگ قابل استفاده مجدد همراه است. بررسی ما در مورد قهوه جوش Kitchenaid Siphon را بخوانید.

کریس مونرو / CNET

این لوازم آشپزخانه را مانند یک چاقوی ارتش سوئیس از دنیای دستگاه قهوه قطره ای تصور کنید. آبجوسازی قابل برنامه ریزی نینجا (دارای کف ، ترموکوپل و فیلتر قابل استفاده مجدد) درجه انعطاف پذیری باورنکردنی را ارائه می دهد ، و آن را به بهترین دستگاه قهوه برای کسانی تبدیل می کند که همیشه فنجان یکسانی نمی خواهند. این می تواند همه چیز را ایجاد کند – از یک قطره سفت ، تا دم کاملاً سرد ، تا قهوه سرد ، تا نوشیدنی هایی به سبک لاته با آب شیر و باعث می شود دما بر اساس انتخاب شما تنظیم شود. کارت حرارتی چای یا قهوه را تا دو ساعت گرم نگه می دارد. این دستگاه قهوه ساز قابل برنامه ریزی حتی به شما امکان تهیه قهوه سرد و قهوه داغ را در اندازه های مختلف ، از فنجان های کوچک گرفته تا کاراف های کامل می دهد.

کریس مونرو / CNET

قهوه ی سرد سرد خوشمزه است ، اما تهیه آن دشوار است. سازنده قهوه سرد Oxo بسیاری از سردردها را از روند کار خارج می کند. این دستگاه قهوه ساز Oxo Brew به طور مساوی محلول قهوه را اشباع می کند و به شما امکان می دهد قهوه دم کرده سرد را با سهولت نسبی در ایستگاه شیشه ای خود تخلیه کنید. بررسی ما در مورد قهوه ساز Oxo Cold Brew را بخوانید.

تایلر لیسنبی / CNET

قهوه خوشمزه و یک محصول خوش طعم که فقط 13 دلار قیمت دارد؟ بعید به نظر می رسد ، اما این دقیقاً همان چیزی است که Oxo Good Grips Pour-Over مقرون به صرفه ارائه می دهد. این قهوه هر بار فقط یک نوشیدنی درست می کند و نیاز به تأمین آب گرم دارید. با این حال ، یک کارخانه آبجو ساده یک کار سرریز اضافی پیچیده را به کاری آسان ، تمیز و تقریباً قابل اطمینان تبدیل می کند.

تایلر لیسنبی / CNET

با قضاوت از دستگاه Ratio Eight ، افراد در Ratio معتقدند که دستگاه قهوه ساز باید هم زیبا و هم کاربردی باشد. با شروع 495 دلار ، هر کارخانه تولید آب میوه از بین کالاهای برتر مانند گردو ، ماهاگونی و شیشه تهیه می شود. (مخزن آب و کتری هم از شیشه دمیده ساخته شده اند.) پایه های محکم آلومینیومی آنها نیز با پوشش های متعدد موجود است. و بله ، نسبت هشت با کارافه شیشه ای خود نیز یک قطره عالی ایجاد می کند. بررسی ما از نسبت هشت را بخوانید.

مگان والرتون / CNET

شرکت هلندی Technivorm برای چندین دهه دستگاه های قهوه قطره ای بسیار خوبی را به فروش رسانده است. دستگاه قهوه فوری Moccamaster KBT 741 از طرحی با خطوط تمیز و گوشه های تیز برخوردار است که مربوط به سال 1968 است ، سالی که اولین فروشگاه موکاماستر به بازار عرضه شد. طراحی یکپارچه ، اگر بخواهید ، Moccamaster KBT 741 به طور مداوم قهوه کاملاً دم کرده ای را آزاد می کند که باعث رضایت متخصصان قهوه خواهد شد. ترموکوپل استیل ضد زنگ آن نیز محتوای آن را به مدت شش ساعت گرم نگه می دارد. بررسی ما درباره Technivorm Moccamaster KBT 741 را بخوانید.

برایان بنت / CNET

در حالی که قهوه ساز قطره ای تخصصی لوازم خانگی GE Appliance Cafe ارزان نیست ، اما هزینه زیادی را برای شما به ارمغان می آورد. این یک کارخانه آبجو عالی است که به سرعت و با کنترل استثنایی درجه حرارت آب دم می کند. همچنین با ارائه خوراک حرارتی با کیفیت ، دسته ای از 10 فنجان و اتصالات Wi-Fi را ایجاد می کند تا کنترل برنامه هوشمند را فراهم کند. این کافه از نظر چشم نیز آسان است و در طراحی خود از فلزات آهنی زیادی استفاده می کند. بررسی ما در مورد قهوه ساز قطره ای تخصصی لوازم خانگی GE را بخوانید.

یادداشت برای تست قهوه سازها

ارزیابی عملکرد دستگاه قهوه پیچیده تر از آن است که به نظر می رسد. اولین قدم این است که بفهمید قهوه فوری خوب واقعا چیست. طبق انجمن تخصصی قهوه ، معیارهایی وجود دارد که برای ساخت جاوا با کیفیت بسیار مهم است. اصولاً این زمان پخت و دمای آب است. آب گرم باید کمتر از چهار دقیقه و بیشتر از هشت دقیقه با خاک تماس داشته باشد. بعلاوه ، دامنه ایده آل دمای آب بین 197 درجه فارنهایت (92 درجه سانتیگراد) تا 205 درجه فارنهایت (96 درجه سانتیگراد) است.

برای تأیید چگونگی مقابله هر سازنده قهوه با این چالش ، ما طول دوره های تولید آنها را ثبت می کنیم. ما همچنین از سنسورهای حرارتی ترموکوپل متصل به دستگاه های ثبت اطلاعات صنعتی استفاده می کنیم. این امر به ما امکان می دهد تا هنگام تولید دم ، درجه حرارت را در قسمت قهوه ثبت کنیم.

ما دما را در محفظه تولید هر قهوه سازی که آزمایش می کنیم اندازه گیری می کنیم.

برایان بنت / CNET

پس از آماده سازی قهوه ، ما نمونه هایی از مایع قهوه تولید شده را با یک انکسار سنج نوری می گیریم. با توجه به عامل مقدار آب مصرفی و قهوه تازه آسیاب شده ، این داده ها به ما اجازه می دهد تا درصد کل مواد جامد محلول از هر دم را محاسبه کنیم. از آنجا به درصد عملکرد می رسیم. به طور کلی اعتقاد بر این است که محدوده ایده آل بین 18 تا 20٪ است.

ما همچنین داده های اندازه گیری شده را با یک تست چشایی خوب و به سبک قدیمی بایگانی می کنیم. اگر طعم یک فنجان قهوه تلخ باشد ، به احتمال زیاد در هنگام چکیدن استخراج شده است. در انتهای مخالف ، کمی فنجان قهوه استخراج شده معمولاً طعم ضعیفی دارد – حتی ممکن است مزه ترش یا بوی بادام زمینی مرطوب داشته باشد. و برای اطمینان ، حداقل سه بار نمونه های یکسان آماده می کنیم تا به نتایج متوسط ​​برسیم.

بیشتر توصیه های قهوه

[ad_2]

منبع: shargh-khabar.ir

ایندکسر