[ad_1]

جوش تتریک ، مدیر عامل شرکت Eat Just ، وقتی کسی می گوید گوشت شرکتش “طعم مرغ دارد” ناراحت نمی شود. این سود کلانی است. مرغ فرنگی Eat Just برای فروش در سنگاپور تأیید شده است ، که یک نقطه عطف در تجاری سازی است گوشت کشت شده از سلولهای گوشتی بدون اینکه یک حیوان واقعی ذبح شود. تتریک گفت: “کاری که او انجام می دهد باز کردن در است.”

گوشت گیاهی در فروشگاه های مواد غذایی و ذهن ما پاره می شود ، اما گوشت کشت شده یک گام اصلی در جهت کاهش فاصله با افرادی است که هنوز به پروتئین های جایگزین قانع نشده اند.

نیش مرغ گوشتی خوب

ابتدا خوردن لقمه مرغ را از Good Meat Good Meat و به دنبال آن مرغ کبابی شروع کنید.

فقط بخور

Eat Just برای تمیز کردن محصولات گوشتی پرورشی خود از محصولات گیاهی مانند Just Egg ، با ورود به بازار سنگاپور نام تجاری جدیدی به نام Good Meat را راه اندازی می کند. تتریک می گوید: “سنگاپور یکی از کشورهای متفکر روی کره زمین است.” “آنها تنظیم كننده های آینده (كه تعدادی از عناصر مربوط به ایمنی را در نظر گرفته اند و اولین كسی بودند كه اقدامات خود را انجام دادند” در مورد ایجاد روند بازبینی و تصویب گوشت پرورشی) ، دارند.

مرغ فرهنگی اخیراً در رستوران The Chicken در تل آویو عرضه شد ، اما در اصل یک آشپزخانه آزمایشی برای گوشت فرهنگی SuperMeat فقط برای دعوت نامه است. مرغ فرنگی Eat Just’s Good Meat برای فروش خرده فروشی در یک رستوران مستقل ، اگرچه هنوز باز است ، تولید خواهد شد. ابتدا به صورت تکه های نان دار ، و بعداً به صورت برش های کبابی ظاهر می شود.

تتریک گفت: “ما برای گرفتن تأیید دو سال کار نکردیم ، فقط برای این کار.” “پس از سنگاپور ، ما به ایالات متحده و اروپای غربی نقل مکان خواهیم کرد.” اما در دسترس بودن در ایالات متحده چندان ساده نخواهد بود: هنوز هیچ فرآیند نظارتی برای گوشت پرورشی بین USDA و FDA وجود ندارد ، اگرچه آنها توافق کرده اند که یک به یک ادغام شوند. تتریک گفت: “اگر آنها این کار را انجام دهند ، ما آماده کار خواهیم بود” ، اگرچه حجم اولیه کم خواهد بود.

لکسی ساوویدس طعم مرغ کشت شده را می چشد

لکسی ساوویدس پس از چشیدن نمونه اولیه مرغ پرورشی در سال 2019 ، در CNET نوشت: “من به طرز مطلوبی از اینكه مرغ كشت شده در مقایسه با معامله واقعی واقعاً متعجب شده است ، متعجب شدم.”

CNET

با عوارض COVID-19 ، من نتوانستم به آشپزخانه آزمایش شرکت برای نمونه برداری از مرغهای کشت شده آنها برسم ، اما Lexy Savvides از CNET طعم نسخه اولیه آن را در سال 2019 چشید و گفت: “بحران تهیه نان و بوی سرخ کردن دقیقاً همان چیزی بود که من از نیش مرغ خوب انتظار داشتم. اما من کاملاً متعجب شدم که چقدر مرغ پرورشی خود را با معامله واقعی مقایسه می کند. “

هر گونه بحث در مورد گوشت پرورشی به سرعت در حال رشد است ، که منجر به در دسترس بودن و مقرون به صرفه بودن می شود – موانع بزرگی در بازاری که گوشت حیوانات معمولی ارزان و فراوان است. تیتریک اذعان می کند: “ما از نظر هزینه ها کار زیادی داریم که باید انجام دهیم.”

در حالی که قیمت گذاری دقیقاً توسط رستوران شرکت کننده در تاریخ بعدی اعلام خواهد شد ، تتریک می گوید ، “ما آن را تقریباً با برابری قیمت با مرغ درجه یک (ظرف) در فهرست قرار خواهیم داد ، اما پنج سال دیگر در شمال داریم” تا قیمت زیر آن را بدست آوریم از مرغ مرسوم. “اما ما در مورد چگونگی رسیدن به آنجا گیج نیستیم. ما دقیقاً کارهایی را که باید انجام دهیم می دانیم. “

همبرگرهای غیرممکن به آستان شما می رسند

غذاهای غیرممکن ، مانند بسیاری از مارک های پروتئین جایگزین ، تا حد زیادی به تأثیرات خوب زیست محیطی آنها اعتماد می کنند.

برایان کولی / CNET

شرکت های تولید کننده پروتئین جایگزین به موقعیت های سه گانه در بازار تکیه می کنند ، که معمولاً بیشترین وابستگی را به زمین دارند و به دنبال آن سلامت مصرف کننده و سپس رفاه حیوانات را دنبال می کنند. اما Eat Just تمایل دارد که آنها را به طور یکنواخت متعادل کند. تتریک ، که برای پایداری در Citigroup و McGuireWoods کار کرده است ، گفت: “ما به شدت نگران کاهش تغییرات آب و هوا و حفاظت از تنوع زیستی هستیم.” “اما نکته ای عمیق در نوع ارزش ما در مورد مهربانی و مراقبت وجود دارد و سیستم غذایی ما باید این باشد.”

گوشت خوب ، برش مرغ کشت شده

پس از ناگت مرغ نان شده ، Good Meat قصد دارد برش های مرغ پرورشی را که شبیه مرغ معمولی هستند حذف کند.

فقط بخور

موازات جالبی بین بخش های گوشت و اتومبیل های الکتریکی وجود دارد: هر دو فناوری را معرفی می کنند که می تواند مقاومت اولیه مصرف کننده و زنگ خطر تولید کنندگان معمولی را ایجاد کند ، هر دو تغییر قابل توجهی در زیرساخت ها دارند و هر دو نیاز به برخی اقدامات نظارتی دارند. پوشش هوا برای موفقیت. بروس فریدریش ، مدیر اجرایی موسسه غذای خوب ، در بیانیه ای در واکنش به اعلام گوشت خوب گفت: “یک مسابقه فضایی جدید برای آینده غذا در جریان است.” “در حالی که ملت ها برای هدایت تولید گوشت دام های کشاورزی در حال رقابت هستند ، کشورهایی که سرمایه گذاری در این ماده غذایی روشن را به تأخیر می اندازند در آینده رها می شوند.”

عادی سازی نیمی از نبرد برای تغییر در مقیاس بزرگ است و تتریک می گوید که می داند چه موقع گوشت کشت شده به آن دست می یابد. “بالاخره ، من می خواهم که ده ها هزار رستوران آن را در فهرست خود داشته باشند و سپس ، در برخی موارد ، از آشپزهایشان بپرسند ،” چرا ما در منو مرغ مرسوم داریم؟ ” “


در حال پخش:
این را نگاه کن:

مرغ از مرغ ، اما از مرغ واقعی نه


16:06

اطلاعات مندرج در این مقاله فقط برای اهداف آموزشی و اطلاعاتی است و برای توصیه های بهداشتی یا پزشکی در نظر گرفته نشده است. همیشه در مورد هر گونه سوال در مورد وضعیت پزشکی یا اهداف بهداشتی خود با یک پزشک یا دیگر ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی واجد شرایط مشورت کنید.

[ad_2]

منبع: shargh-khabar.ir